GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
22 Şubat 2016 Pazartesi 14:38

Altınordu'nun derdi gol

PTT 1'inci Lig'de Multigroup Alanyaspor'a 2-0 deplasmanda yenilerek ilk 6 yarışında yara alan Altınordu, bu sezon gol sorununu bir türlü çözemedi.

Kırmızı lacivertliler, oynadığı 22 maçın 11'inde rakip fileleri sarsamadı. Altınordu gol atmayı başaramadığı müsabakalarda Samsunspor'a 4-0, Boluspor ve Multigroup Alanyaspor'a 2-0, 1461 Trabzon, Giresunspor ve Yeni Malatyaspor 1-0 yenilirken, Kardemir Karabükspor, Balıkesirspor, Şanlıurfaspor, Adana Demirspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. 

"Futbolun olmazsa olmazı gol. İyi oyuna kimse puan vermiyor" diyen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "İlk yarının sonlarında ve 1-0 geriye düştüğümüz bölümde biraz geriye yaslandık ancak arayı çabuk kapattık. Rakibin 10 kişi kalmasının ardından üstünlüğü elimize geçirdik. Bu dakikalarda net pozisyonlara girdik fakat değerlendiremedik. Murat Yılmaz'ın iptal edilen golü hakem takdiri. Biz geriye değil önümüze bakarak Kardemir Karabükspor maçına konsantre olacağız" dedi.

CENGİZ VE YUSUF GURURU
Altınordu'nun genç milli oyuncuları sağ kanat Cengiz Ünder ve sol bek Yusuf Acer, Multigroup Alanyaspor karşılaşmasının ardından kırmızı lacivertli kafileden ayrılarak U19 Milli Takımı kampına katıldı. İki futbolcu, ay yıldızlıların 25 Şubat Perşembe günü Antalya'da Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı özel müsabakada görev bekleyecek.(dha)