GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
26 Aralık 2022 Pazartesi 19:21

Altınordu'dan 8 maç sonra 1 puan!

Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasında Altınordu ile Çaykur Rizespor 0-0 berabere kaldı.

Altınordu'da teknik direktörlük görevine getirilen Gökhan Ünal, takımın başında ilk defa sahaya çıktı. İzmir temsilcisi 8 maç sonra sahadan puanla ayrıldı.

Çaykur Rizespor oyuncu değişiklik hakkını tamamladıktan sonra Alper Potuk sakatlandığı için son bölümü 10 kişi oynadı.

Altınordu: 0 - Çaykur Rizespor: 0

Stat: Bornova Aziz Kocaoğlu

Hakemler: Ramazan Keleş, Mehmet Kapluhan, Hüseyin Aylak

Altınordu: Ali Emre Yanar, Rıdvan Koçak, Rahmi Salih Kaya (Dk. 62 Volkan Fındıklı), Erdi Dikmen, Ali Dere, Şeref Özcan (Dk. 78 Gökberk Efe), Hasan Hüseyin Acar (Dk. 78 Muzaffer Kocaer), Kubilay Aktaş, Emircan Gürlük, Metehan Yilmaz, Ahmet İlhan Özek

Çaykur Rizespor: Tarık Çetin, Emircan Altıntaş (Dk. 23 Sefa Yılmaz), Bahadır Öztürk, Emirhan Topçu, Alberk Koç (Dk. 72 Ercan Coşkun), Kubilay Kanatsızkuş, Eren Emre Aydın (Dk. 72 Papa), Alper Potuk, Bolasie (Dk. 60 Miya), Mithat Pala, Deniz Hümmet

Sarı kartlar: Dk. 4 Hasan Hüseyin Acar, Dk. 42 Metehan Yılmaz, Dk. 57 Kubilay Aktaş (Altınordu), Dk. 27 Alper Potuk (Çaykur Rizespor)

Maçın ardından:

Spor Toto 1. Lig'de Çaykur Rizespor'la golsüz berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Gökhan Ünal, aldıkları bir puanın umut verici olduğunu söyledi.

Ünal, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, göreve geldiğinde takımda özgüven eksikliğini gördüğünü dile getirdi.

Bireysel olarak yeteneklerini sergileyemeyen futbolcuların olduğunu kaydeden Ünal, "Beraber oynamayı öğretiyoruz onlara. Maçın içinde bunu iyi sergilediler. Uzun süre sonra gol yemeden maçı tamamladık. Kazanabilirdik, kaybedebilirdik. Bugün 1 puan aldık. Bu 1 puan bizim için umut vericiydi." dedi.

Ligin ikinci yarısına daha iyi başlamak istediklerini belirten Ünal, "Ligden düşmeyi düşünmüyoruz. Altınordu'yu üst sıralara çıkarmaya geldim. Bünyemize uygun oyuncuları araştırıyoruz. Gelmek isteyen oyuncular var. İyi oyuncular katıp ikinci yarıya en iyi şekilde başlayacağız." diye konuştu.

Çaykur Rizespor cephesi
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da kazanmak için çok mücadele ettiklerini ama bunu başaramadıklarını dile getirdi.

İlk yarıyı 30 puanla kapattıklarını hatırlatan Korkmaz, "Hem transfer hem önümüzdeki maçlar için hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.