GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
25 Şubat 2019 Pazartesi 09:11

Altay tutulmuyor!

Siyah-beyazlılar, 10 kişi kaldığı Giresunspor deplasmanında Kappel ve Paixao’nun golleriyle kazandı. Üst üste 3. galibiyetini alıp, yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı

Spor Toto 1. Lig'in 23. hafta karşılaşmasında Altay, Giresun deplasmanından 3 puanla döndü. Ligde kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında maça hızlı başlayan İzmir temsilcisi, 37. dakikada Kappel'in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Siyah-beyazlılar, ikinci yarıya da hızlı başladı. Altay'ı rahatlatan gol 75'tePaixao'dan geldi. Ev sahibi ekip 83'te Landel'in attığı golle umutlandı ancak kalan dakikalarda başka gol olmayınca siyah-beyazlılar İzmir'e galibiyetle döndü. Üst üste 3. galibiyetini alan ve son 7 karşılaşmada rakiplerine yenilmeyen Altay çıkışını sürdürüp, play-off hedefine bir adım daha yaklaştı.

ÇOK DEĞERLİ ÜÇ PUAN
Altay Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Giresun galibiyetinin ardından şunları söyledi: "Buraya gelirken bu haftanın ne kadar önemli olduğunu biliyorduk. Çok değerli bir üç puan aldık. Bu sahada 10 kişi 70 dakika mücadele etmek kolay bir şey değildi, ama oyuncularım bunu başardı. Birkaç tane pozisyonumuz var, direkten dönen topumuz var. Skor da önemli. Üç puan kazandığımız için mutluyum."