GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
8 Aralık 2021 Çarşamba 15:13

Altay’dan Bornova’ya anlamlı veda

Altay Spor Kulübü, son yıllarda iç saha maçlarını oynadığı Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’na veda ederken sosyal medya hesabı üzerinden Bornova’ya teşekkürlerini iletti.

EGEDESONSÖZ – Son yıllarda iç saha maçlarını Bornova Aziz Kocağlu Stadı’nda oynayan Altay, 10 Aralık Cuma günü oynayacağı Atakaş Hatayspor maçıyla Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda taraftarlarıyla buluşacak.

Altay, son yıllarda Süper Lig’e çıktığı maçlar dahil birçok maça ev sahipliği yaptığı Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’na veda edecek. Altay Spor Kulübü bu veda için sosyal medya hesabı üzerinden Bornova’ya, Bornova Belediyesi’ne, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’a ve Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu çalışanlarına teşekkürlerini iletti. Altay Spor Kulübü, bu süreçte Bornova’da misafir gibi değil, ev sahibi gibi hissettiklerini belirtti.

Altay Spor Kulübü sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

Teşekkürler Bornova

Evimiz Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nın özlemini hafiflettiren, tüm dinamikleriyle Süper Lig'e çıkmamızda büyük pay sahibi olan ve uğuruna her zaman inandığımız Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'na veda ediyoruz. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynadığımız tüm zamanlarda yanımızda misafir değil ev sahibi gibi hissettiren tüm Bornova halkına, Bornova Belediye Başkanı Sayın Dr. Mustafa İduğ'a, olan, bizlere, Bornova Belediyesi ve Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu çalışanlarına sonsuz teşekkür ederiz.

BAŞKAN İDUĞ: SİZİ AĞIRLAMAK BİZİM İÇİN ŞEREF VE ONURDU
Bu paylaşımın ardından Başkan İduğ, sosyal medya hesabı üzerinden, Altay'a veda mesajı paylaştı. Sizi ağırlamak bizim için şeref ve onurdu diyen İduğ, "Yolun açık olsun Büyük Altay! Sizi ağırlamak bizim için şeref ve onurdu. Şampiyon olarak uğurladık sizi evinize  Alsancak Mustafa Denizli Stadında üstün başarılar dileriz" açıklamasında bulundu.