GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
27 Ağustos 2017 Pazar 12:52

Altay'da farklı galibiyet sevinci

İkinci Lig Beyaz Grup'ta evinde Zonguldak Kömürspor'u 4-0 mağlup ederek ilk hafta liderlik koltuğuna oturan Altay, aldığı farklı galibiyetle, taraftarlarına umut verdi.
İkinci Lig Beyaz Grup'ta evinde Zonguldak Kömürspor'u 4-0 mağlup ederek ilk hafta liderlik koltuğuna oturan Altay, aldığı farklı galibiyetle, taraftarlarına umut verdi.Geçen sezondan sarkan 1 maçlık seyircisiz oynama cezası nedeniyle sahaya taraftar desteğinden yoksun çıkan siyah beyazlı ekip, özellikle İbrahim Akın'ın ikinci yarıdaki müthiş performansı ile coştu ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Altay'da yeni transferlerden ilk 11'de yer alan ön libero Maksut attığı 2 golle dikkat çekerken, kaleci Egemen, stoper İbrahim Öztürk, sol bek Serkan ve orta saha oyuncusu Fatih de görevlerini başarıyla yerine getirdi. Bitime 6 dakika oyuna giren Ozan Sol da aldığı kısa süreye rağmen yaptığı asistle alkış topladı.

Futbolcular, farklı galibiyet sonrası soyunma odasına gelerek kendilerini kutlayan Başkan Özgür Ekmekçioğlu'na, "Büyük başkan" şeklinde tempo tuttu. Ekmekçioğlu, sezona zaferle başlamanın moraliyle Kurban Bayramı öncesi 2 bin TL'lik iç saha galibiyet primini 3 bin TL'ye çıkardı.

Başkan Ekmekçioğlu oyuncularla yaptığı konuşmada, "Son düdüğe kadar ciddiyeti elden bırakmadınız. Büyük Altaylı olmanın en güzel yanı bu. Ayağınıza sağlık. Lig uzun maraton. Önemli olan yolun sonunda hedefe ulaşmak" diye konuştu.

Teknik Direktör Cüneyt Biçer ise ilk hafta kazanmanın önemli olduğunu ifade ederek, "Skor güzel, her şey güzel. Eksiklerimiz de var. İlerleyen haftalarla taraftarlarımızla birlikte bu güzelliği paylaşmak istiyoruz" dedi. (DHA)