GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
11 Mayıs 2019 Cumartesi 15:45

Alman turizmcilerinden Çeşme’ye çıkarma

Almanya’nın en büyük 3. Tur Operatörü Grubu olan FTI’ ın DMC (Destination Management Company) şirketi olan Meeting Point' in 2. grup davetlisi olarak Çeşme’ye 230 kişiden oluşan tur operatörü, acente sahibi ve üst düzey yöneticisi Çeşme’ye çıkarma yaptı.

Türk turizminin önemli adreslerinden olan Çeşme’de turizm sezonun açılmasına sayılı günler kala turizmcilerden çıkarma geldi.

Çeşme Belediyesi’nin ev sahipliğnde gerçekleştirilen ziyarete Almanya’nın en büyük 3. Tur Operatörü Grubu olan FTI’ ın DMC (Destination Management Company) şirketi olan Meeting Point' in 2. grup davetlisi olarak Çeşme’ye 230 kişiden oluşan tur operatörü, acente sahibi ve üst düzey yöneticisi geldi.

Belediye Başkanı Ekrem Oran, misafirlerimiz ile Çeşme Çarşısı'nda yürüyerek onlara tarihi Rumeli Pastanesi'nde sakızlı dondurma ikram etti. Gruba İngilizce seslenerek rehberlik eden Oran, Aya Haralambos Kilise ve Çeşme tarihi ile ilgili bilgiler verdi.

Çeşme Kalesi’nde verilen kokteylde de “hoş geldiniz” konuşması yapan belediye başkanına turizmciler hediyelerini sundu, teşekkürlerini etti.