GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
2 Temmuz 2019 Salı 14:53

Aliağa'daki yangın sonrası Büyükşehir'den flaş hamle!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret eden Aliağa Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ) Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan, Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ilk itfaiye teşkilatının kurulacağını açıkladı.

ALOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Deniz Gündüz, Yönetim Kurulu Üyesi Akın Dalan, Fatih Aracı ve Bölge Müdürü Harun Ardıç’ın yer aldığı heyet İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile buluştu. Yapılan görüşmede Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ilk itfaiye teşkilatının kurulacağının müjdesi verildi. Görüşmede yapılacak olan birçok yeni proje hakkında konuşuldu. Yeni konutlar ve itfaiye teşkilatı kurulması konularında iş birliği yapılması için mutabakat sağlandı.

- ALİAĞA'DAKİ PATLAMADA SON DURUM: KRİTİK KİRLİLİK AÇIKLAMASI

OSB’LERDE İTFAİYE TEŞKİLATININ ÖNEMİ BÜYÜK!
Bir OSB içerisinde yapılacak olan itfaiye teşkilatının önemine vurgu yapan ALOSBİ Başkanı Haluk Tezcan, bu projeyle birçok organize sanayi bölgesine örnek olacağını belirtti. ALOSBİ yönetimi daha önce de kimyasal ve diğer yangınlara müdahale edebilecek tam donanımlı ilk müdahale yangın söndürme aracı satın alarak ilk önlemi almıştı. Yeni kurulacak olan itfaiye teşkilatı sayesinde bu önlemlerin her geçen gün ivme kazanarak gelişeceğinin mesajı verildi.