GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
8 Kasım 2018 Perşembe 10:10

Aliağa Belediyesi’nde skandal: Başkan işçiyi tokatladı!

Belediyede temizlik işçisi olarak çalışan Yunus Narin (30) Başkan Acar tarafından tokatlandığını iddia etti ve savcılığa başvurdu. Narin ifadesinde olaya dair geniş bilgilendirmede bulundu.

Mehmet İŞLER/ EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) iktidarda olduğu Aliağa Belediyesi’nde Başkan Serkan Acar’ın temizlik işlerinde çalışan personel Yunus Narin’e (30) tokat attığı öğrenildi.

İşçi Narin, olayın ardından Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Narin, 7 Kasım Çarşamba günü gerçekleşen olay için verdiği ifadede delillerini savcılığa sundu.

Başkan Acar’ın personelle yapılan kahvaltılı program sonrasında hastalık durumlarında bile izin verilmediğini söyleyen ve bu yüzden rapor almak zorunda kaldıklarını ileten Narin’e tepki gösterdiği belirtildi. Daha sonra sosyal medyadan paylaşım yaptığını gerekçe göstererek Narin’in yanına gelen Acar’ın fiziki müdahalede bulunduğu öne sürüldü. Narin, Acar’ın kendisine tokat attığını iddia ederek olayı hukuki makama taşıma kararı aldı.

İşte o ifade: