GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
4 Kasım 2016 Cuma 11:46

Alaçatı'ya modern köy geliyor

Emin Önal İnşaat, “Clupbaba Köyiçi” adlı projesinde, ‘eski’ ile ‘yeni’yi harmanlayarak; tarihi dokuyu koruyup, yeşil alanları, eski ağaçları, geniş meydanıyla; 60 birimlik, butik, modern bir köy yarattı. Projede alışveriş, yemek, sanat, yaşam, spor alanları yer alıyor.

Alaçatı yeni bir merkeze daha kavuşuyor. Modern yaşam ile Alaçatı kültürü, Alaçatı’nın yeni projesi Clubbaba Köyiçi’nde buluşuyor. Alaçatı’nın yeni bir meydana kavuşmasını sağlayacak Clubbaba Köyiçi’nde, “alışveriş, yemek, sanat, yaşam ve spor” alanları bir arada olacak. Yeni proje 2017 Mayıs ayında hizmete girecek.

ORTAK KÜLTÜR
Clubbaba Köyiçi’nde, modern yaşam ile geçmişten günümüze süzülerek gelen Çeşme-Alaçatı kültürünün birlikte simgelenmesi hedeflendi. Keyifli alışveriş deneyimi, zengin sosyal yaşam seçenekleri ile 10 dönümlük bir açık alana yayılan Clubbaba Köyiçi yeni nesil bir yaşam kompleksi haline geliyor. Alaçatı’nın en yeni, en iddialı projesi olarak dikkat çekiyor.

YENİ BİR YAŞAM ALANI
Alaçatı’ya uygun, çok özel planlanmış mimarisiyle, Alaçatı’nın tam kalbinde yer alan Clubbaba Köyiçi; alışverişin dışında sosyalleşmenin, ferah alanlarda hoş ve kaliteli zaman geçirmenin, lezzetli yemeklerin ve zevkli yaşam tarzının, aynı çatı altında buluştuğu her yaştan ziyaretçinin vakit geçirebileceği bir yaşam alanı olmayı hedefliyor.

KÖYİÇİ YENİ MEYDAN
Clubbaba Köyiçi Projesi’ni anlatan İzmirli iş adamı Emin Önal, Alaçatı’nın ülkemizin en çok tercih edilen tatil beldelerinden biri olduğunu vurgularken; projeyi şöyle aktardı:

“Projemiz, Alaçatı ile özdeşleşen bir alanda. Clubbaba Köyiçi Projesi’nde, biz eski ile yeninin mükemmel uyumunu oluşturmayı amaçladık. Ve tüm hazırlıklarımız da bunun üzerine sürüyor. Önümüzdeki Mayıs ayında açılışını yapmayı planladığımız Clubbaba Köyiçi, yeni nesil bir yaşam kompleksi olacak. Ayrıca daha da önemlisi Alaçatı yeni bir meydana kavuşacak”.

AĞAÇLAR KORUNDU
Emin Önal, “Clubbaba Köyiçi, dinlence, oyun, eğlence ve peyzaj alanları, kafe ve yemek noktaları, sıra dışı sosyal aktiviteleri ile Alaçatı’nın A-Plus sosyal yaşam merkezi olacak.” dedi.

Proje 10 bin metrekarelik bir alana sahip. Özel yerli ve yabancı markaları bünyesinde toplayacak Clubbaba Köyiçi Projesi’nin Alaçatı’nın merkezinde yer aldığını vurgulayan Önal, bölgede 40 yaşında ağaçlar bulunduğunu, ağaçları özenle koruduklarını kaydetti.

Önal, “Clubbaba Köyiçi, tarihi dokusu, yeşil alanları ve ağaçları ile herkesin beğenisini toplayacak. Köyiçi hayatın içi olacak. Herkes kendinden ve yaşamından birşeyler bulacak” şeklinde konuştu.