GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İnşaat/Emlak
2 Haziran 2017 Cuma 12:51

Alaçatı'da yeni meydan heyecanı: Clubbaba Köyiçi

Emin Önal İnşaat’ın, ‘eski’ ile ‘yeni’yi harmanlayarak; tarihi dokuyu koruyup, yeşil alanları,  eski ağaçları, geniş meydanıyla; butik, modern bir köy olarak ortaya çıkardığı “Clubbaba Köyiçi” açılıyor.

Türkiye’nin en gözde tatil beldesi Alaçatı, yeni bir merkeze daha kavuşuyor. Modern yaşam ile Alaçatı kültürü, Alaçatı’nın yeni projesi Clubbaba Köyiçi’nde buluşuyor. Alaçatı’nın yeni bir meydana kavuşmasını sağlayacak Clubbaba Köyiçi’nde, “alışveriş, yemek, sanat, yaşam ve spor” alanları bir arada olacak. Açılış için son hazırlıkların yapıldığı Clubbaba Köyiçi, önümüzdeki günlerde misafirlerini ağırlayacak.

FOLKART’TAN ASTON MARTİN’E
Clubbaba Köyiçi’nde ünlü markalara ev sahipliği yapacak. Clubbaba Köyiçi’nde Folkart, Aston Martin, Beymen, Yıldırım Özdemir, Lokma, Swarovski, Ciana Italian Fashion Store, B&G Store, Pupe Cafe&Restaurant gibi ünlü markalar yer alacak.

Projede, modern yaşam ile geçmişten günümüze süzülerek gelen Çeşme-Alaçatı kültürünün birlikte simgelenmesi hedeflendi. Keyifli alışveriş deneyimi, zengin sosyal yaşam seçenekleri ile 10 dönümlük bir açık alanda kurulan Clubbaba Köyiçi yeni nesil bir yaşam kompleksi haline geliyor. Alaçatı’nın en yeni, en iddialı projesi olarak öne çıkıyor.

Alaçatı’ya uygun, çok özel planlanmış mimarisiyle, Alaçatı’nın tam kalbinde yer alan Clubbaba Köyiçi; alışverişin dışında sosyalleşmenin, ferah alanlarda hoş ve kaliteli zaman geçirmenin, lezzetli yemeklerin ve zevkli yaşam tarzının, aynı çatı altında buluştuğu her yaştan ziyaretçinin vakit geçirebileceği bir yaşam alanı olacak.

ALAÇATI İLE ÖZDEŞ
Clubbaba Köyiçi Projesi’ni anlatan İzmirli iş adamı Emin Önal, Alaçatı’nın ülkemizin en çok tercih edilen tatil beldelerinden biri olduğunu hatırlatarak, projeyi şöyle anlattı:

“Projemiz, Alaçatı ile özdeşleşen bir alanda bulunuyor. Clubbaba Köyiçi Projesi’nde, biz eski ile yeninin mükemmel uyumunu oluşturmayı amaçladık. Ve tüm hazırlıklarımız da bunun üzerine sürüyor. Yaz sezonu başında açılışını yapacağımız Clubbaba Köyiçi, yeni nesil bir yaşam kompleksi olacak. Ayrıca daha da önemlisi Alaçatı yeni bir meydana kavuşacak.”

YEŞİL DOKU
Emin Önal, “Clubbaba Köyiçi, dinlence, oyun, eğlence ve peyzaj alanları, kafe ve yemek noktaları, sıra dışı sosyal aktiviteleri ile Alaçatı’nın A-Plus sosyal yaşam merkezi olacak” dedi. Özel yerli ve yabancı markalara ev sahipliği yapacak Clubbaba Köyiçi, yeşil dokusu ile de dikkat çekiyor. Ağaçların özenle korunduğunu kaydeden Önal, “Clubbaba Köyiçi, tarihi dokusu, yeşil alanları ve ağaçları ile herkesin beğenisini toplayacak. Köyiçi hayatın içi olacak. Herkes kendinden ve yaşamından birşeyler bulacak” şeklinde konuştu.

ÜNLÜ MARKALAR
Aston Martin, Beymen, Berk Optik, Çiçek Izgara, Folkart, Swarovski, Ciana Italian Fashion Store, B&G Store, Yıldırım Özdemir, Old No 7 Bar Grill, Yüzevler Kebapçısı, Olezza Italian Restaurant / Pub / Delicatessen, Beeves Steakhouse, Simit Sarayı, Efem Ayakkabı&Çanta, Zulu Bar, Lokma, Limburgia, Siu Lounge, Pupe Cafe&Restaurant, Potpourri.