GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
31 Ekim 2020 Cumartesi 16:43

Akşener deprem bölgesinde: Bütün İzmir'e geçmiş olsun

Bayraklı'da yıkılan binaları incelemeye giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener " Eksikler ve gedikler not edilir ve meclis bünyesinde bunların giderilmesi için elimizden gelen yapılır. Bütün İzmir'e geçmiş olsun diliyorum" dedi.

EGEDESONSÖZ- İzmir'de gerçekleşen 6.6'lık deprem sonrası mevcut programını iptal ederek İzmir'e gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, depremden en çok hasar göre Bayraklı bölgesine giderek incelemelerde bulundu. 

Yıkılan binalardaki çalışmaları inceleyen Meral Akşener, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

EKSİKLİKLER GİDERİLİR
Mevcut programını iptal ederek İzmir'e gelen siyasetçiler içerisinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bölgeyle ilgili notlarını alarak mecliste bunları sunacağını söyledi. Akşener "Bugünlerde zamanla yarışıldığı için sadece görüp geçmiş olsun diyip sabır dileyip ne olup olmadığına bakıp geri dönülür. Burada olduğumuzu, vatandaşlarımızın yanında aldığımızı bildirmek için gelinir. Arama kurtarmada çalışan bütün kardeşlerime teşekküre ediyorum. Eksikler ve gedikler not edilir ve meclis bünyesinde bunların giderilmesi için elimizden gelen yapılır. Bütün İzmir'e geçmiş olsun diliyorum" ifadelerini kullandı.