GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
26 Nisan 2021 Pazartesi 12:28

Akrep Dolunayı, 26 Nisan-2 Mayıs haftasına damga vuracak

Akrep Dolunayının etkilerinin hissedildiği 26 Nisan-2 Mayıs haftası gökyüzü yorumlarına göre sizleri neler bekliyor? Gökyüzü hareketleri neler söylüyor? Astrolog Aslıhan Kozluca yorumladı.

26 Nisan Pazartesi Boğa burcundaki Merkür ve Venüs kavuşumundan dolayı iletişim şeklimiz daha çok sevgiyi, sosyalliği ifade etme tarzında olacak. Önemli görüşmeleri, yazışmaları ve maddi konularla ilgili kararları günün ilk yarısında gerçekleştirmek daha olumlu sonuç verecektir.

27 Nisan’da ise haftaya damgasını vuracak Akrep Dolunayı gerçekleşecek. Gökyüzü bir yandan dönüşüm için zorlarken, diğer taraftan da mevcut durumdan vazgeçememe halini veriyor. 2 hafta boyunca bu çatışmanın etkisinde olacağız. Akrep Dolunayından en çok sabit burçlar (Boğa, Aslan, Akrep ve Kova) etki alacak.

30 Nisan Cuma değişik deneyimlerle karşılaşmaya, beklenenden farklı tepkiler vermeye müsait bir zemin var. Bir yandan da sezgilerin arttığı, ilham gerektiren faaliyetleri destekleyen bir gün. İkili ilişkiler konusunda sağduyulu olmak, riskli durumlardan sakınmakta fayda var.

2 Mayıs Pazar, fikirlerin ortaya koyuluşu ikna edici ve etkileyici olacağından önemli konuşmalar ya da tanıtımlar için değerlendirilebilir. (Milliyet)