GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
17 Kasım 2021 Çarşamba 11:17

Akılalmaz olay kamerada! Ters yönde 3 km gitti!

Konya Beyşehir Caddesi üzerinde ters yönde seyreden alkollü sürücü kazaya davetiye çıkarttı. Bir vatandaşın kamerasına çekerek videolu ihbarda bulunması üzerine durdurulan sürücü 1.59 promil alkollü çıktı

Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan ve yoğun trafik hatlarından biri olan Beyşehir Caddesi'nde, akıllara durgunluk veren ve kazaya davetiye çıkaran bir olay gerçekleşti.

OLAYI KAYDEDİP POLİSE İHBAR ETTİ
Aracın yoğun trafik içerisinde ters yolda gittiğini gören bir başka sürücü olay anını cep telefonuyla kaydetti. Olayı kameraya çeken sürücü hemen polis ekiplerine ihbarda bulundu.

SÜRÜCÜ 1.59 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI
İhbar üzerine harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri Fatih Caddesi kavşağında sürücüyü durdurdu. Alkol ölçümü yapılan sürücü 1.59 promil alkollü çıktı.

2 BİN 822 TL PARA CEZASI VERİLDİ
Hem kendi hayatını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atan alkollü sürücüye "alkollü olarak araç kullanmak, tek yönlü kara yolunda araçların ters istikamette sürülmesi, trafik düzeni ve güvenliği ile ilgili kural, yasak, zorunluluk veya yükümlülüklere uymamak" maddelerinden 2.822 TL cezai işlem uygulandı.

EHLİYETİNE 6 AY EL KONULDU
Polis ekiplerince aracı çekici ile otoparka çekilen ve ehliyetine 6 ay süreyle el koyulan alkollü sürücü hakkında adli işlem başlatıldı. (Habertürk)