GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
19 Temmuz 2021 Pazartesi 18:08

Akhisarspor’un eski başkanından acı haber

TFF 2’nci Lig ekibi Akhisarspor’un eski başkanı Hüseyin Eryüksel, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 61 yaşındaki Eryüksel, yeşil-siyahlı kulübü Süper Lig’de mücadele ettiği dönemde yönetmişti.

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde direksiyon başında kalp krizi geçiren Akhisarspor eski başkanı Hüseyin Eryüksel, hayatını kaybetti.

Hüseyin Eryüksel idaresindeki 45 ACU 421 plakalı otomobil, Bakır Mahallesi'nde duvara çarptı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, sürücüyü Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırdı.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen Eryüksel, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

İnşaat mühendisi olan Hüseyin Eryüksel, 2009-2019 yıllarında Akhisarspor'da başkanlık görevi yapmış, 2019 seçimlerinde de AK Parti'den Akhisar Belediye Başkan adayı olmuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bugün vefat eden eski Akhisarspor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel için başsağlığı mesajı paylaştı.

TFF'nin internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Akhisarspor Kulübünün eski başkanı Hüseyin Eryüksel'in hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Hüseyin Eryüksel, Akhisarspor'un Süper Lig'e çıktığı dönem de dahil olmak üzere uzun yıllar başkanlığını yapmıştı. Merhum Hüseyin Eryüksel'e Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve Akhisarspor camiasına başsağlığı dileriz." denildi. (AA)