GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Nisan 2016 Cuma 09:37

AK Partili vekillerden Başkan’a taziye ziyareti

AK Partili İzmirli vekiller, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’na taziye ziyaretinde bulundu.

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 11 Nisan 2016 Pazartesi annesi Necla Kocaoğlu’nu kaybetti.

Anne Kocaoğlu’nu Tokat Erbaa’da sonsuzluğa uğurlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, dün Tarihi Havagazı Fabrikası’nda taziyeleri kabul etti.

- FOTO GALERİ: İZMİR BAŞKAN’IN ACISINA ORTAK OLDU…

İzmirli siyasiler, basın ve medya kuruluşlarının temsilcileri, ekonomi ve iş dünyasının önemli isimleri Havagazı’na akın etti.

Kocaoğlu’nu bugün ise AK Partili İzmirli vekiller ziyaret etti.

AK Partili vekillerden Hamza Dağ, Necip Kalkan, Mahmut Atilla Kaya ve Kerem Ali Sürekli Kocaoğlu’nu makamında taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit de yer aldı. 



REKTÖRLER DE GELDİ
Üniversite rektörleri de bir araya gelerek Başkan Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etti ve acısını paylaştı. Bu ziyarette Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş, Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Cemali Dinçer, İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. F. N. Can Şımga- Muğan, Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik ve Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Köse yer aldı.