GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Haziran 2019 Pazartesi 12:11

AK Partili Vekil Özalan’dan İzlanda çıkışı!

Eski milli futbolcu olan AK Parti İzmir Milletvekili Özalan, İzlanda’da yaşananlar ve sonrasında Türkiye’nin verdiği nota için açıklamalarda bulundu. Özalan, maçı izlemek için İzlanda'ya gideceğini belirtti.

EGEDESONSÖZ- Futbol oynadığı yıllarda hırsıyla ve mücadele azmiyle tanınan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, milli takıma yönelik İzlanda’da yapılan uygulama için sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Geçmiş yıllarda gerçekleşen İngiltere maçında dönemin dünyaca ünlü futbolcusu David Beckham’ın penaltı kaçırmasının ardından verdiği tepki ve Türkiye-İsviçre karşılaşması sırasında ve sonrasında yaşanan olaylardaki refleksleriyle hafızalardaki yerini koruyan Özalan önemli ifadeler kullandı.

Türkiye futbolunda başarıları ve tutkulu oyunuyla tarihe geçen Vekil Özalan İzlanda’da havalimanında 3 saat bekletildikten sonra ülkeye alınan milli takım için mesaj yayınladı. Türkiye’nin İzlanda’ya verdiği notayı destekleyen Özalan, “Milli takım formamızı büyük bir şerefle terletmiş, bu onurlu formayı en çok giyen futbolculardan birisi olarak Milli takımımıza İzlanda’da yapılan saygısızlığın asla kabul edilemez olduğunu ve gerekli cevabın millilerimiz tarafından en iyi şekilde verileceğini çok iyi biliyorum. İzlanda devletine nota veren devletimizin dik duruşuyla ve milletimizin desteğiyle, büyük ve güçlü Türkiye için yeni zaferler kazanmaya devam!” dedi.