GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
8 Aralık 2022 Perşembe 14:11

AK Partili Sürekli'nin ‘Dikili’yi alacağız’ çıkışına Başkan Kırgöz’den yanıt: Oyumuz yüzde 67!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürkeli’nin ‘2024 seçimlerinde Dikili’yi alacağız’ sözlerini değerlendiren Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “Ben iddiayı gerçekçi bulmuyorum. Şu an 2019’da aldığımız (yüzde 57,70) oyun 10 puan üstündeyiz. 2024 seçimlerinde aldığımız oyun en az 10 puan fazlasını alacağız” diye konuştu.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ  -Türkiye’de 2023’yılında gerçekleştirilecek genel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partiler saha çalışmalarına hız verirken, siyasi açıklamalarda ardı ardına gelmeye devam ediyor.

İzmir’de de AK Parti, CHP, İYİ Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi gerek saha açıklamalarını gerekse açıklamalarını sürdürürken, saha çalışmalarını Aliağa’da gerçekleştiren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SÜREKLİ: FOÇA VE DİKİLİ'Yİ ALACAĞIZ

DİKİLİ’Yİ ALACAĞIZ DEMİŞTİ…
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa ve Menemen İlçe Yönetim Kurulu toplantısında gerçekleştirdiği toplantıda, ‘’İzmir’de Cumhur İttifakı’nda olan belediyeler, CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin pek çok hizmetten mahrum bırakmasına rağmen başarılı işler ortaya koyuyor. Belediye Başkanlarımız, önlerine çıkarılan engelleri tanımıyor, halka hizmette kusura yer vermiyor. Onların yarattığı rüzgârla kuzeyde, arada kalan Foça ve Dikili ilçelerimizi de alacağız" ifadelerini kullandı.

KIRGÖZ: 2024 SEÇİMLERİNE AZ BİR SÜRE KALDI
AK Partili Sürekli’nin söylemlerine ise Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’den yanıt geldi. Egedesonsöz’e konuşan Kırgöz “kendisine hayırlı olsun diyebilirim sadece. 2024’teki seçimlere kısa bir süre kaldı. 1,5 yıl gibi bir süreç var. Hiç merak etmesinler, o zaman göreceğiz. Sayın Sürekli’nin iddiasını gerçekçi bulmuyorum. Şu an 2019’da aldığımız (yüzde 57,70) oyun 10 puan üstündeyiz. 2024 seçimlerinde aldığımız oyun en az 10 puan fazlasını alacağız” dedi.