GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Aralık 2021 Perşembe 20:40

AK Partili Sürekli: İzmir CHP'nin elinde yoklar şehri oldu!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kızılcahamam’da gerçekleştirdiği ‘Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda CHP’li yerel yönetimleri eleştirileri sonrası bir eleştiri de AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Sürekli, "İzmir CHP'nin elinde yoklar şehri oldu" ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ – Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirdiği ‘Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda CHP’li yerel yönetimleri eleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ana muhalefetin başındaki zat İzmir Milletvekili. İzmir'in belediyesi onlarda. İzmir'de kaçak yapılaşmanın olduğu bölgelerde belediyeniz acaba nerede kentsel dönüşüm projesi uyguladı? Yok. Bunu burada benim konuşmam yetmiyor. Benim İzmir teşkilatımın, milletvekillerimin orada kapı kapı dolaşarak, bunları işaret ederek CHP'nin belediyecilik anlayışı budur, deprem yaşandı burada, depremde merkezi yönetim olarak geldik, gördüğünüz yapılaşmaları yaptık, AK Parti bu, ana muhalefet bu” ifadelerini kullandı.

SÜREKLİ: İZMİR CHP’NİN ELİNDE YOKLAR ŞEHRİ OLDU!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ifade ettiği sözler sonrasında, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de tartışmalara dahil olarak sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Erdoğan’ın ilgili sözlerini paylaşan Sürekli, “Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; İzmir, CHP’nin elinde ‘yok’lar şehri oldu. Onlar, sözde halkçı belediyecilikle geçinip bir adım atmazken; dönüşüm ve gelişim, yine AK Parti’nin imzasını taşıyor!” dedi.