GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Şubat 2023 Cuma 14:44

AK Partili Sürekli'den yardım raporu: 152 TIR afet bölgesinde!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "il ve ilçe başkanlıklarımızdan 34, belediyelerimizden ise 118 olmak üzere toplamda 152 yardım TIR’ımızı deprem bölgelerine ulaştırmış bulunmaktayız" dedi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 10 ilde büyük yıkıma yol açan deprem sonrası il, ilçe başkanlıkları ile AK Partili ilçe belediyelerinden bölgeye gönderilen yardımlarla ilgili bilgilendirme yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sürekli şunları söyledi:

"AK Parti İzmir Ailesi olarak il ve ilçe başkanlıklarımızdan 34, belediyelerimizden ise 118 olmak üzere toplamda 152 yardım TIR’ımızı deprem bölgelerine ulaştırmış bulunmaktayız.

Devletimiz ve milletimiz el ele, depremin acılarla dolu enkazını kaldırmak ve depremzedelerimizin yaralarını sarmak için canla başla çalışmalarını sürdürüyor. Tüm Türkiye kenetlenmiş durumda. Asılsız ithamlar ve yersiz iddialarla bu birlikteliğe kimse gölge düşüremeyecektir.

Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu süreçte toplum olarak depremin ilk anından itibaren gösterdiğimiz özveriyle yardımlara devam etmeli ve depremzedelerimize destek olmalıyız. Tek yürek halinde yaralarımızı saracak ve hep birlikte bu zor günlerin üstesinden geleceğiz"