GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Kasım 2020 Salı 13:47

AK Partili Sürekli’den su zammına sert tepki!

İzmir’de 1 Ocak 2021 tarihi ile birlikte suya gelmesi beklenen yüzde 15 zam'lik zamma AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli tepki gösterdi.

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye meclisinde kabul edilen suya yüzde 15'lik zam kararına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sürekli, Büyükşehir Belediyesi’ni ‘zama doymuyor’ diyerek eleştiri yağmuruna tuttu.

Son 18 ay içerisinde suya toplamda yüzde 70 zam yapıldığını belirten Sürekli, son alınan yüzde 15’lik zammın vicdanla ve insafla alakası olmadığı dile getirdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin yaptığı paylaşım şu şekilde:

"CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi suya zam yapmaya doymuyor! İzmirli,suyu 18 ay içinde,; toplamda yüzde 70 yakın zamlı kullanmaya başladı. Ocak ve Eylül zamlarının ardından yüzde 15 zam kararlarının vicdanla, insafla uzaktan yakından ilgisi yok! Elle tutulur, gözle görünür bir hizmet üretmeden;  bir insanın en hayati ihtiyacı olan suyu zamlarla zehir zembereğe dönüştürmeleri, açmazlarının ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Bu hizmet anlayışına artık hiç şüphe yok ki, İzmirliler ‘dur’ diyecek!"