GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
9 Eylül 2016 Cuma 15:44

AK Partili Sürekli’den Kınık mesaisi

AK Parti İzmir Milletvekili ilçeyi ziyaret ederek yatırımları inceledi ve Başkan Doğruer’den bilgi aldı.
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Kınık ilçesini ziyaret ederek Yayakent Mahallesinde D.S.İ tarafından yaptırılan Adnan Menderes Köprüsünde incelemelerde bulundu.

Bölgedeki incelemeleri sırasında çiftçilerle de sohbet ederek sıkıntılarını dinleyen AK Partili Sürekli, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer’le birlikte belediyenin vefat eden emektar şoförü Mustafa Topal’ın oğlunun işyerine de konuk olarak başsağlığı diledi.



Kınık Belediyesi’ni de ziyaret ederek Başkan Doğruer’den çalışmalar hakkında bilgi alan Sürekli burada yaptığı konuşmada, “1 Kasım seçimleri öncesi söz verdiğimiz gibi Bakırçay Üniversitesini kurduk. Bakırçay Üniversitesi’nin bir fakültesini Kınık'a açacağız. Ekim ayında Başbakanımız Binali Yıldırım'ın Ekim ayında yapacağı İzmir ziyaretine Kınık, Bergama, Dikili ilçelerini kapsayan Bakırçay turu yapacak.

Sürekli’ye Kınık Belediye ziyareti sırasında porşemen üzerine kendi resminin çizili olduğu portre hediye edildi.

Sürekli, “Maden Şehitleri Parkı’nın açılışını ve diğer yatırımların da temellerini atacak Kınık Belediye Başkanımız Sadık Doğruer ile beraber Kınık'ı daha da yaşanabilir bir kent yapmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.