GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Aralık 2018 Cuma 15:16

AK Partili Şengül'den Kocaoğlu'na: Zaten yeterince İzmir'i yaktı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, 'İzmir için kendimi yakarım' sözlerine yanıt verdi. Başkan Şengül, 'Kocaoğlu’nun kendisini yakmasına gerek yok, zaten yeterince İzmir’i yaktı' dedi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti izmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun adaylık ile ilgili "kararının kesin ve geriye dönüş gibi bir şeyin söz konusu olmadığını söyleyip, "Türkiye için, İzmir için yak kendini derlerse de kendimi yakarım" sözlerine yanıt verdi.

İşte İl Başkanı Aydın Şengül'ün  yaptığı açıklamalar;
"İzmir’de CHP’li belediyelere karşı vatandaşların büyük bir yorgunluğu ve bıkkınlığı var. Kentin sorunlarının çözülmediğini, gün geçtikçe sürekli ağlayan sürekli şikayet eden bir belediye başkanı beceriksizliğinden artık herkes şikayetçi.

"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu “Türkiye için, İzmir için yak kendini derlerse kendimi yakarım" demiş. Kocaoğlu’nun kendisini yakmasına gerek yok, zaten yeterince İzmir’i yaktı. Bir de kendini yakmasın. Artık nefsinin, egosunun peşinde koşmasının gereği yok.

İzmir’de belediyeler yapamadığı hizmetleri hükümet bize destek vermiyor diye ağlıyor. Artık İzmir’in ağlamakla kaybedecek zamanı yok. Bu sorunların bir an önce çözülmesi gerekiyor. Artık ‘kimi koyarsam koyayım kazanır’ düşüncesi geride kaldı. Vatandaş, adaya projelerine bakıyor"