GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Mayıs 2024 Çarşamba 14:20

AK Partili Saygılı Bayraklı’daki krizi eleştirdi: Maaş eksik algı tam!

Bayraklı Belediyesi’nde yaşanan ekonomik kriz sonrasında maaş ödeme konusunda yaşanan sorunların ardından memurlar ve işçiler iş bıraktı. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, “Yatırımları eksik. Hizmetleri eksik. Hak, hukuk eksik. İşçiye, memura verdikleri maaş eksik. Algı belediyeciliği mi? İşte o konuda her şey tam” ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ – Yerel seçim sonrasında belediyelerde yaşanan ekonomik krizlerden biri de Bayraklı Belediyesi’nde yaşandı. Belediyede yaşanan maaş ödeme sorunları sonrasında memurlar ve işçiler iş bıraktı.

Yaşananların ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Belediyede maaş ve yatırımların eksik olduğunu belirten Saygılı, belediyeyi ‘algı’ yönetmekle suçladı. Konunun yakından takipçisi olduklarını belirten Saygılı, şu açıklamalarda bulundu:

CHP’li belediyelerin maaşlar üzerinden yürüttüğü hak gasplarında yeni sahne: Bayraklı Belediyesi! İşçi ve memurların maaşları hiçbir açıklama yapılmaksızın %30 eksik yatırıldı. Yatırımları eksik. Hizmetleri eksik. Hak, hukuk eksik. İşçiye, memura verdikleri maaş eksik. Algı belediyeciliği mi? İşte o konuda her şey tam. Hakikatin algıyı nasıl yıktığını gösteren emekçi kardeşlerimizin yanındayız. Gelir kalemleri İzmir’in en fazla belediyelerinden biri olan Bayraklı Belediyesi’nin yetkilileri bir an önce bu utanç verici tabloyla ilgili açıklama yapmalı, hesap vermelidir. Konuyu yakından takip ediyoruz.