GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Nisan 2018 Pazartesi 12:43

AK Partili Sayan'dan İzmir mesajı: Yarım kalan işi tamamlamak istiyorum

CHP’de uzun yıllar aktif siyaset yaptıktan sonra AK Parti’den İzmir Milletvekili Adayı olan Savcı Sayan yeniden adaylık düşündüğünü söyledi. Sayan, “İzmir beni çok yakından tanıyor. Daha önce aday oldum, ciddi destek gördüm. Yarım kalan işi partim de uygun görürse tamamlamak istiyorum” dedi.

EGEDESONSÖZ-  AK Parti İzmir’den 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday listesine yazılan CHP'nin eski Parti Meclisi (PM) ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Savcı Sayan yeniden milletvekili adayı olmak istediğini belirtti. Sayan, İzmir ile bağlarının kopmadığının altını çizerken kente hizmet etmek ve herkesin vekili olmak için çalışacağını söyledi.

Egedesonsöz’e konuşan Sayan, “Birincisi erken genel seçim kararıyla birlikte zaman iyice daraldı. Ayrıca partimizin genel başkanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Aday olduğumuz 2015’ten bu yana çok şey değişti. Yeni dönemde başbakanlık da olmayacak. Kim nerede değerlendirilir ona partimizin üst makamları karar verecek. Benim talebim, isteğim devam ediyor. İzmir ile bağlarım hiçbir zaman kopmadı. Parti teşkilatları başka olmak üzere kent kamuoyu beni yakından tanıyor. İzmir’e yeni dönemde hizmet etmek istiyorum. Yarım kalan işi partim de uygun görürse tamamlamak istiyorum” dedi.