GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Eylül 2016 Pazartesi 22:35

AK Partili Sayan'dan CHP'ye 'rakı' çıkışı!

AK Partili Sayan, il başkanları toplantısının ardından CHP İl Başkanı Güven’in de aralarında bulunduğu Karkamış’a inceleme yapmaya giden heyet için kurulan rakı, davul ve zurnalı sofrayı hedef aldı. Sayan, “Bu ayık kafayla Suriye sorununu çözeceklermiş…” dedi.

EGEDESONSÖZ - Haziran 2015 Genel seçimlerinde AK Parti’nin İzmir’de milletvekili adayı olarak gösterdiği Savcı Sayan Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP)hedef aldı.

CHP’de yıllarca üst düzey siyaset yapan ve bir dönem de  Merkez Yönetme Kurulu (MYK)üyesi olan Sayan AK Parti’ye geçtikten sonra CHP’ye yönelik sert eleştirilerine bir yenisini daha ekledi.

Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen ve 81 il başkanının da katıldığı toplantı sonrasında Gaziantep'in Suriye sınırındaki ilçesi Karkamış’a inceleme yapmak için giden heyetin çektirdiği fotoğrafa iktidar partisi kanadından tepki gelirken Sayan da sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Sayan, CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu ve CHP Karkamış İlçe Başkanı Mehmet Polat’ın CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP Denizli İl Başkanı Haşim Teoman Sancar ve Aydın İl Başkanı Bayram İnci için kurdukları sofrada rakı içilmesi ve davul zurna çalınmasını hedef aldı.

 Sayan Twitter hesabından şu mesajı attı:  CHP heyeti Gaziantep Karkamış'ta incemlerde bulunmuş.Bu ayık kafayla Suriye sorununu çözeceklermiş...