GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Ocak 2019 Pazartesi 11:04

AK Partili Özdağ iddialar için konuştu: Türkiye iyi olsun istiyoruz!

Cumhur İttifakı’nın 31 Mart yerel seçimlerinde Manisa’da MHP adayıyla temsil edileceğinin karara bağlanmasının ardından İYİ Parti’den gelen teklife olumlu baktığı iddia edilen AK Partili Özdağ, konuyla ilgili ilk kez konuştu ve “Her şey güzel olacak. Her şey güzel olsun istiyoruz. Türkiye iyi olsun istiyoruz! Türkiye güzel olsun istiyoruz. Türkiye için hizmet etmek istiyoruz”  dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- AK Parti’de geçmiş yıllarda Genel Başkan Yardımcılığı, MKYK Üyeliği ve Manisa Milletvekilliği gibi görevler yürütmüş olan Selçuk Özdağ, hakkındaki ‘İYİ Parti’ye geçiyor’ iddiaları karşısında ilk kez konuştu.

Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) arasındaki Cumhur İttifakı’nın büyük önem verdiği Manisa’da süreçte adaylık için kolları sıvayan Özdağ, geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yeniden yarışta var olması sonrasında, “AK Parti Manisa’da beni aday yapacak. MHP ile yarışacağız. Manisa’da ittifak olmayacak” açıklamasında bulunmuştu. MHP’nin adayını ilan etmesi karşısında AK Parti herhangi bir ismi sahaya sürmedi.

Bu gelişme üzerine Özdağ sosyal medya hesabından, “Açık ara birinci olduğumuz bir yerde büyükşehir belediye başkanlığının bir başka partiye verilmesini izah edemiyorum. Siyasette uzlaşma iyidir ama doğru olan bunu adalet temelinde yapmaktır. İnsanlara ait her karar tartışılabilir. Tek tartışılmazımız inançlarımız ve ülke menfaatleridir. Emeğe saygı adaletin bir gereğidir. Emek verenin lütfa ihtiyacı yoktur. Şehzadeler şehrinin büyükşehir belediye başkanlığı partimizin ve emektar tabanımızın hakkıydı, bu karar doğru olmamıştır, artık olup biteni değerlendirmek tabanımızın vicdanına kalmıştır. Susmak ikbal sağlar ama itibar sağlamaz… Yanlışa yanlış diyemeyenler o yanlışın vebaline ortak olur. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, kış- yaz demeden koşan, terleyen AK Parti tabanının anasının ak sütü gibi hakkıdır” şeklinde paylaşımlarda bulunmuştu.

TÜRKİYE İYİ OLSUN İSTİYORUZ!
Daha sonra ise kulislerde AK Partili Özdağ’ın İYİ Parti’ye geçeceği iddia edilmişti. İYİ Parti’den gelen teklife olumlu baktığı öne sürülen Özdağ bu konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı. Egedesonsöz’e konuşan Özdağ, “Her şey güzel olacak. Her şey güzel olsun istiyoruz. Türkiye iyi olsun istiyoruz! Türkiye güzel olsun istiyoruz. Türkiye için hizmet etmek istiyoruz”  dedi.