GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Ekim 2018 Pazar 09:19

AK Partili o Başkan’dan 2019 çıkışı: Her göreve hazırım!

Selçuk İlçe Başkanı Başterzi kulislerde isminin adaylık noktasında dillendirilmesi karşısında, “İl başkanım neyi uygun görürse kabulüm. Partimi en güzel şekilde temsil ediyorum. İleride partim ne görev verir bilemem! Partimin emrindeyim. Her göreve hazırım” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Türkiye’de siyasi partiler 24 Haziran’daki sandık mesaisinin ardından rotayı 2019 yılında gerçekleşecek yerel seçimlere kırdı. Sürecin İzmir’de her parti açısından hareketli geçmesi bekleniyor. Kentte AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) arasında kıyasıya bir rekabete sahne olacağı öngörülen Selçuk’ta kulisler hareketlendi.

İL BAŞKANI NE SÖYLERSE O!
AK Parti İlçe Başkanı Osman Başterzi’nin adı partisi kanadında adaylık için konuşuluyor. 2019 ve kendisi özelinde açıklama yapan Başterzi, “Ben ilçe başkanıyım. Görevimin başındayım ve çalışıyorum. Partiliyim. Partim bana ne görev verirse ben hazırım. Adaylık süreci başlamadan bir şey söylemem. Mart ayından itibaren çalışıyorum. Partimi en güzel şekilde temsil ediyorum. Bir seçim geçirdik. O süreçte de partimi en iyi şekilde temsil ettim. İl başkanım neyi uygun görürse kabulüm. İl başkanı ne söylerse o!” dedi.

HER GÖREVE HAZIRIM!
Başterzi ayrıca, “Ben ilçe başkanı olarak görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Ben görevden kaçmam. Ben partimi Selçuk’ta en iyi şekilde temsil ederek görevimi yapıyorum. Buna da devam edeceğim. İleride partim ne görev verir bilemem! Partimin emrindeyim. Her göreve hazırım” ifadelerini kullandı.