GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Haziran 2018 Cuma 11:53

AK Partili Nasır: ''Kemeraltı, tarihi çarşı statüsünde olmalı''

Ak Parti İzmir İkinci Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, seçim çalışmaları kapsamında Tarihi Kemeraltı  Esnaf Derneği ve İzmir Kuyumcular Odası'nı ziyaret etti.

İzmir’in en eski ticaret merkezlerinden biri olan Kemeraltı’nın  tarihi çarşı statüsüne kavuşması  gerektiğine dikkat çeken Necip Nasır, 24 Haziran'dan sonra bu konu için var gücüyle çalışacağını dile getirdi.

İlk olarak Kemeraltı Esnaf Derneği'ni ziyaret eden Nasır, tarihi çarşının dünyadaki pek çok çarşı gibi özel statüde olması gerektiğine dikkat çekti. Necip Nasır'ı derneklerinde görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Kemeraltı  Esnaf Derneği Başkanı Ümit Kaya , "Kemeraltı'nı tanıyan, bilen Necip Nasır ağabeyimizin bize gösterdiği ilgi, onur verici. 24 Haziran'dan sonra mecliste de bizlerin temsilcisi olacağına inanıyoruz" dedi. Daha sonra çarşı esnafını ziyaret eden, bayramlarını kutlayan ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Nasır, Şadırvanaltı Camii önünde bölge esnafı tarafından alkışlarla karşılandı.

Çok mutlu olduğunu belirten Necip Nasır, gösterilen ilgiye layık olmaya çalışacağını dile getirdi. Nasır daha sonra İzmir Kuyumcular Odası'nı ziyaret etti. Oda Başkanı Turgay Baransel de, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarında yaptığı görevler nedeniyle uzun yıllardır tanıdıkları Necip Nasır'ın, esnafın da temsilcisi olacağına inandıklarını dile getirdi.