GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Mart 2020 Pazartesi 09:45

AK Partili Nasır işini eve getirdi: Home ofis çalışıyorum

Koronavirüs ile mücadele kapsamında Türkiye’de milyonlarca vatandaş evlerine çekilerek adeta doğal karantina uygularken AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır da nasıl zaman geçirdiğiyle ilgili açıklamalar yaptı. Çalışma yoğunluğunda bir düşüş olmadığını söyleyen Nasır, “Bizim için değişen bir şey yok. Home ofis çalışıyorum. Sürekli bilgisayar başındayım” dedi.

EGEDESONSÖZ-  (Özel Haber) Çin’de ortaya çıkan, tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de can kayıplarına yol açan koronavirüs ile mücadele edildiği günlerde siyasetin aktörlerinin evde nasıl zaman geçirdikleri merak edildi.

Tüm yurtta yetkililer vatandaşlara ‘evde kal’ yönünde çağrılar yöneltirken alanda çalışmak durumunda olan siyasilerin de gerekmedikçe dışarı çıkmadıkları görüldü.

Siyasetin aktörlerinden kimisinin sürekli kitap okuduğu, kimisinin çocuklarıyla vakit geçirdiği, kimisinin yazılar kaleme aldığı kimisinin ise ev işlerine vakit ayırdığı öğrenildi.

Vatandaşlar da seçimlerde sandık başına giderek parlamentoya gönderdikleri isimlerin adeta kendiliğinden oluşturdukları karantina günlerinde neler yaptıklarını merak etti.

İzmir’de iş ve sağlık dünyasının önemli isimleri arasında yer alan AK Partili Milletvekili Necip Nasır da ev mesaisi hakkında bilgi verdi.  Yoğun çalışma temposuna evde devam ettiğini ifade eden Vekil Nasır, ara zaman diliminde de eşiyle kahve içtiğini söyledi.  Uzun yıllardır ilk defa evde bu kadar vakit geçirdiğini belirten Nasır, “Bizim için değişen bir şey yok, yine yoğun tempoda çalışıyoruz” mesajı verdi.

Egedesonsöz’e konuşan Nasır, “Milletvekilliğinin yanı sıra sağlıkta da yatırımlarımız olduğu için yoğun geçiyor. Evimde sürekli bilgisayarımın başındayım. Home ofis çalışıyorum. Vatandaşlara, arayanlara yetişmeye çalışıyoruz, yardımcı oluyoruz. Bize fark eden bir şey yok. Bir tek sahada değiliz. Evde yürüyerek de konuşmalarımızı yapıyoruz. Yoğun çalışma temposu devam ediyor. Şu an bile bilgisayarın başındayım. Başka bir şeyle ilgilenmeye zamanım olmuyor. Bir avantajım oldu. Uzun yıllardır eşimle böyle kalışımız olmamıştı. Bu vesile oldu. Kötüsü; bundan sonra hep böyle çalışma isteği olacak. Yaş da 60 olunca demek ki uzun yıllardır baya şeyler kaçırmışız. Fırsat buldukça, çalışma aralarında eşimle kahve içiyoruz. Elimden geldiğince de gündemi takip ediyorum” dedi.