GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Temmuz 2018 Cumartesi 10:47

AK Partili Nasır'dan 15 Temmuz mesajı

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, tüm ülkenin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü yayımladığı bir mesayla kutladı.

Türkiye'nin sağlam temeller üzerinde yükseldiğini ve halkımızın gösterdiği iradeyle ülke üzerinde oynanan her türlü oyunun bozulduğunu kaydeden Nasır şunları söyledi:
“Bizim milletimiz erdemlerle donatılmış bir millettir. Destansı tarihimiz, bu milletin yüksek karakteriyle ortaya koyduğu zaferlerle doludur. 15 Temmuz 2016 tarihinde bu erdemli millet, Anadolu topraklarında bu şanlı tarihe yeni bir destan eklemiştir.

21'inci yüzyılda yeniden gücünün farkına vararak şahlanışa hazırlanan Türkiye’nin bu şahlanışına engel olmak isteyenlerin son çırpınışlarından biri, 15 Temmuz ihanet kalkışması olmuştur. İçerideki işbirlikçileriyle her köşe başını sinsice tutmuş, yıllarca hazırlığını yapmış düşman, vatanı bir gecede teslim almak istemiştir. Hiçbir toplum mühendisliği hesabına teslim olmayacak karakterdeki bu aziz millet, oyunları oyun kuranların başına çalmıştır. Bir kurtuluş savaşını daha hiçbir silaha ihtiyaç duymadan, çıplak elleri ve inancıyla kazanmıştır.26 Ağustos’ta düşmana karşı taarruz emrini veren başkomutanın emriyle emperyalistleri ve işbirlikçilerini savaş meydanlarında kovalayan millet, bu kez 15 Temmuz’da yine başkomutanın emriyle hainleri sokaklarda, meydanlarda kovalamıştır.
Bize 15 Temmuz 2016’da bağımsızlığımızı yeniden hediye eden, emperyalizme ders veren, bu yüzyılda mazlum tüm milletlere özgürlük umudu veren; şehitlerimize, gazilerimize ve isimsiz tüm kahramanlarımıza sonsuz minnetlerimi sunuyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun”