GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Haziran 2017 Cumartesi 11:40

AK Partili kurmaylar sahur için Kordon’da buluştu

Başbakan Binali Yıldırım’ın dün akşam Balçova Termal Otel’de şehit aileleri ile birlikte yaptığı iftar programının ardından AK Parti heyeti, sahur için de bir aradaydı.

EGEDESONSÖZ- Başbakan Binali Yıldırım ile bakan ve milletvekillerinden oluşan heyet, dün akşam İzmir’e geldi.  Günün ilk programında şehit aileleri ile iftar programında buluşuldu. Programın ardından AK Partili bakan ve milletvekilleri sahur için de bir aradaydı.

Kordon’da bulunan bir işletmede yapılan sahur programına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ ve Öznur Çalık, İzmir milletvekilleri Atilla kaya ve Kerem Ali Sürekli, Vali Erol Ayyıldız, AK Parti Büyükşehir Meclis Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı ve İşadamı Aziz Demir de katıldı. 

Birlikte yenilen yemeğin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ ve Öznur Çalık Kordon çimlerinde oturan vatandaşlarla sohbet etti.