GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Şubat 2016 Perşembe 11:36

AK Partili Kaya’ya fotokopterli karşılama!

İzmir'de ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek vatandaşın derdini dinleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, partisinin Konak İlçe Başkanlığı'nda fotokopter sürprizi ile karşılandı.

İzmirli işadamı Gani Güleç'in hazırladığı sürpizle, "Sayın vekilimiz Konak'a hoşgeldin" yazılı pankartın asılı olduğu fotokopter, görüşmeler sırasında, parti binasının bulunduğu Basmane Meydanı'nda uçtu.

Fotokopteri pencereden gören Kaya, "Çiçek, tatlı ve pastayla çok karşılandım ama ilk kez fotokopterle karşılanıyorum. Çok şaşırdım ama hoş bir sürpriz oldu" diyerek, teşkilata teşekkür etti.

Kaya, vatandaşın sorunlarının çoğunun yerel yönetimlerle ilgili olduğunu öne sürerek, "Kiminin parkı yok, kiminin suyu kesik, ulaşım sıkıntısı, patlayan su boruları vatandaşın en büyük derdi" dedi.

Gani Güleç'in sürprizi, Basmane çevresinde bulunan vatandaşlar arasında da ilgiyle karşılandı.

MKYK ÜYESİ OLDU
AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, 9 Şubat'ta yapılacak AK Parti Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) toplantısına asil üye olarak katılacak. MKYK'nın yedek listesinde yer alan AK Parti İstanbul Milletvekili Alev Dedegil'in Cumhurbaşkanı Danışmanı olmasıyla boşalan koltuğuna oturacak. (dha)