GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Mart 2017 Çarşamba 10:38

AK Partili Kaya’dan Urla mesajları: İstikrar vurgusu!

Kaya, “Bu ülke koalisyonlar ve siyasi krizlerden çok zarar gördü. İnsanlar maddi ve manevi kayıplar yaşadı. Bir gecede batan bankalar, iflas eden esnaflar gördük. Bunlara son vermek, kalıcı siyasi iktidarı tesis etmek için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Urla'da teşkilat mensuplarıyla buluştu. Urla Çiftlik Restaurant'ta düzenlenen etkinliğe, AK Parti'nin kuruluşundan bu zamana kadar Urla'da görev yapmış tüm ilçe başkanları da katıldı.

Urla'da birlik ve beraberlik içerisinde yürütülen çalışmaları takdir ettiğini ifade eden Kaya, teşkilata önemli mesajlar verdi.

BAŞARININ SIRRI BİRLİK VE BERABERLİK
AK Parti'nin kurulduğu günden bu zamana birlik beraberlik içinde bugünlere geldiğini ve girilen her seçimden başarıyla çıkılmasında birlik beraberliğin önemli rol oynadığına vurgu yapan Kaya, "Bizim başarılı olmamızda birlik ve beraberliğimizin önemi çok büyüktür. AK Parti, birlik ve beraberliğin özenle korunmasına dikkat eden bir partidir. Kuruluşumuz ile birlikte başlattığımız dayanışma ruhu sayesinde bugünlere geldik. Girdiğimiz her seçimden yüzümüzün akı ile çıktık. İşte bugün burada bunun en güzel örneklerinden birisini sergiliyoruz. Urla'da kuruluşumuzdan itibaren görev almış tüm ilçe başkanlarımız bir masa etrafında buluştu, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesinde birlikte çalışmak için sözleşti. Bizi biz yapan en önemli değerlerden birisi budur. Bizim hiçbir arkadaşımız, bu yola çıkarken makam ve mevki sevdasıyla çıkmadı. Biz bu dava için bedel ödemeye, çile çekmeye talip olduk. Bugün her zamankinden daha çok çalışacağımızı söylüyoruz. Milletimiz için, memleketimiz için, geleceğimiz için, ülkemizin bekası için 16 Nisan'a kadar durmadan, yorulmadan çalışacağız" dedi.

İSTİKRAR BAŞARIYI GETİRİR
Türkiye'yi 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna taşıyacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni hayata geçirmek için Urlalı hemşehrilerinden destek beklediklerini ifade eden Mahmut Atilla Kaya, "Ülkemizde son 15 yılda yapılan hizmetleri görüyorsunuz. Türkiye'ye çağ atlatacak devasa projeleri siyasi istikrar sayesinde tamamlayabildik. Bu ülke son 15 yıldır istikrarla, kısa zamanda tamamlanan projelerle tanıştı. Geçmişte böyle bir şey yoktu. Eskiye dönüp bir bakalım. Tarihimiz, siyasi krizlerden dolayı görevi biten hükümetlerle dolu. Bazı hükümetlerin görev süresi sadece 20 gün sürdü, bunu yaşadık. Bazı hükümetlerin görev süresi 3 ay sürdü, 5 ay sürdü. Bu arada da milletin sorunları, dertleri, beklentileri hep ertelendi, ötelendi, bir başka bahara kaldı. Eğer Türkiye'de cumhuriyetin kurulduğu 1923'ten bu tarafa her hükümet 4 yıl boyunca görev başında kalsaydı, bugün 65'inci hükümet 2183 senesinde ancak kurulacaktı. Bu ülke koalisyonlar ve siyasi krizlerden çok zarar gördü. İnsanlar maddi ve manevi kayıplar yaşadı. Bir gecede batan bankalar, iflas eden esnaflar gördük. Bunlara son vermek, kalıcı siyasi iktidarı tesis etmek için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni hayata geçirmek istiyoruz, vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz. Türkiye'nin istikrarı ve istikbali için 'evet' diyoruz. 2023, 2053, 2071 büyük hedeflerinin gerçekleşmesi için 'evet' diyoruz" şeklinde konuştu.