GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Ocak 2022 Pazartesi 20:26

AK Partili Kaya'dan Şükürer'e tepki: Hem hakaret et hem para al!

İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu (İEKKK) ve ESİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Sıtkı Şükürer’in İzmir'de yaşayan muhacirlere yönelik söylemlerine bir tepki de AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan geldi. Kaya, "CHP'li Soyer'in akıl hocası, İEKKK Başkanı Şükürer'e denetim ve danışmanlık hizmetleri karşılığı belediye bütçesinden milyonlarca para ödeniyor. Yazıklar olsun CHP, Yazıklar olsun Soyer!" dedi.

İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu (İEKKK) ve ESİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Sıtkı Şükürer’in İzmir’de yaşayan muhacirlere yönelik kullandığı sözler hem iktidar hem muhalefet cephesinden tepki toplamaya devam ediyor.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da Şükürer'in ifadelerini eleştirerek, "İzmirliler'e hakaret et, üstüne bir de CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden para al. CHP'li Soyer'in akıl hocası, İEKKK Başkanı Şükürer'e denetim ve danışmanlık hizmetleri karşılığı belediye bütçesinden milyonlarca para ödeniyor. Yazıklar olsun CHP, Yazıklar olsun Soyer!" dedi.