GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
25 Eylül 2022 Pazar 13:16

AK Partili Kaya'dan Soyer'e 'WC' tepkisi!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu İzDönüşüm tesisinin açılışında İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'e yönelik 'sosyal devlet' övgüsüne AK Partili vekil Mahmut Atilla Kaya'dan " Konserlere milyonlar harcayıp, bir tuvalet yapamayanlar mı sosyal belediyeci!" sorusu ile tepki geldi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediyesi, ambalaj atıklarını ayrıştırmak için belediye iştiraki İzDoğa tarafından Konak’ta kurulan İzDönüşüm tesisinin açılışında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Sosyal devlet dediğiniz işin temelinde herkesin karnını doyurması var. Tunç Bey'in attığı adım son derece değerlidir. Elbette daha iyi bir yaşam isteyecek, tatil yapmak isteyecekler. Dolayısıyla bu tesis yeniden alınıp yeniden inşa edilmesinin ötesinde bir anlayışı da yeniden inşa ettiği için önemlidir.” sözlerine AK Parti kanadından tepki geldi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN 'SOSYAL DEVLET' MESAJI VE '5 YILDIZLI' AÇILIŞTA SOYER'E ÖVGÜ: BİR ANLAYIŞIN YENİDEN İNŞASI!

'TUVALET YAPAMAYANLAR MI SOSYAL BELEDİYECİ'
Sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile Konak Tramvayı’nda çalışan güvenlik görevlisi Hülya Onaylı’nın tuvalet ihtiyacını gidermek için yolun karşısına geçtiği sırada hayatını kaybetmesini hatırlatan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya “Konserlere milyonlar harcayıp, bir tuvalet yapamayanlar mı sosyal belediyeci!” sorusunu sordu.

AK Partili Kaya’nın paylaşımı şu şekilde:

Kılıçdaroğlu, Soyer'e sosyal belediyecilik övgüsü yapmış.

İzmir'den yine bihabersiniz!

Tramvay durağında görevli Hülya Onaylı, tuvalet ihtiyacı için karşı yola geçerken trafik kazasında vefat etti.

Konserlere milyonlar harcayıp, bir tuvalet yapamayanlar mı sosyal belediyeci!