GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Ağustos 2023 Pazar 14:40

AK Partili Kaya'dan Soyer'e 'Tarkan' çıkışı: Maziye gömüleceksin!

Tunç Soyer'in 'Tarkan' konseri ile ilgili paylaşımına tepki gösteren AK Partili Mahmut Atilla Kaya "238 gün kaldı, İzmir'in başına gelen en büyük talihsizlik olarak maziye gömüleceksin!" dedi.

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümünde Gündoğdu Meydanı'nda düzenlediği Tarkan konseri ile ilgili paylaşımına tepki göstterdi. 

TARKAN KONSERİ ETKİSİ: 100 MİLYONLUK KATKI

Soyer'i İzmir'in kaynaklarını çarçur etmekle suçlayan AK Partili Kaya şu paylaşımda bulundu:

İzmir'in kaynaklarını çarçur edip, kent bütçesinde kara delik açtın. Yetmedi, aynen bu saçma paylaşımında olduğu gibi, İzmirliler'in aklıyla alay etme pervasızlığını da hiç elden bırakmadın. 238 gün kaldı, İzmir'in başına gelen en büyük talihsizlik olarak maziye gömüleceksin!

SOYER NE DEMİŞTİ
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Tarkan konseri ilgili yaptığı paylaşımı sosyal medya hesaplarından paylaşan Başkan Soyer " Bugün maziye döndüm. 9 Eylül’ün 100. Yılında Tarkan’ı misafir etmiştik. Olağanüstü, muhteşem bir buluşmaydı. Sonra yaptırdığımız “Ekonomik Etki Analizi”; Konserin, İzmir ekonomisine de ciddi bir katkı yarattığını gösterdi. Bir kez daha teşekkürler Tarkan" demişti.