GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Şubat 2023 Perşembe 13:47

AK Partili Kaya’dan Soyer’e satış tepkisi: Ele verir talkını, kendi yutar salkımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca’da satışa çıkardığı arazi üzerinden Başkan Tunç Soyer'e yüklenen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Bugüne kadar Buca'ya 1 m2 yeşil alan kazandırmayan CHP'li Soyer, Buca'nın nefes alabileceği arazileri de haraç meraç satmanın derdinde!” diyerek tepki gösterdi.

EGEDESONSÖZ – İzmir Büyükşehir Belediyesi kendisine ait olan Buca Tınaztepe’de bulunan 50049 ada 1 parseldeki 2 bin 500 metrekarelik arazisini satış için vitrine çıkardı. İhale yoluyla satılacak olan taşınmazın ihale başlangıç bedeli ise 38 milyon 160 TL’den başlayacak.

BÜYÜKŞEHİR SATIŞA ÇIKARDI… 38 MİLYONLUK ARSA VİTRİNDE!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, gerçekleşmesi planlanan satışa sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Kaya açıklamasında “Bugüne kadar Buca'ya 1 m2 yeşil alan kazandırmayan CHP'li Soyer, Buca'nın nefes alabileceği arazileri de haraç meraç satmanın derdinde! Belediyeye ait Buca Tınaztepe'deki 2 bin 544 m2'lik araziyi, ticaret imarıyla süsleyip satışa çıkardı. Ele verir talkını, kendi yutar salkımı!” diyerek satışa tepki gösterdi.