GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
27 Kasım 2021 Cumartesi 16:00

AK Partili Kaya'dan Soyer'e ağır sözler: Safsatacı, sahte çevreci!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Küçük Menderes'te yaptığı çalışmalara 'safsata' diyerek, Küçük Menderes'in temizliği için 1 lira bile harcanmadığını öne sürdü. Kaya, Küçük Menderes'teki kirliliğe Soyer'in sebep olduğunu belirterek, 'sahte çevreci' ifadesini kullandı.

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, dün İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin körfez temizliği için yapılan çalışmalarına cevaben 'safsata' ifadesini kullanmasının ardından aynı çıkışı bu kez Küçük Menderes için yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Küçük Menderes'te 524 milyon liralık yatırım açıklamasına yanıt veren Kaya, Soyer hakkında ağır ifadeler kullandı.

Küçük Menderes'in temizliğine temizlik için 1 lira yatırım yapılmadığını öne süren Kaya, kirliliğin sebebinin Soyer olduğunu işaret etti.

Kaya açıklamasında, "Bir safsata daha! Trumpist Soyer, Küçük Menderes'in temizliğine 2,5 yılda 111 milyon TL yatırım yaptıklarını söylemiş Gerçek olan ise şu. Küçük Menderes temizliğine 2,5 yıldır 1 TL bile yatırım yapmayarak kirliliğe sebep olan kişi, safsatacı ve sahte çevreci CHP'li Soyer'dir!" ifadelerini kullandı.