GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Nisan 2023 Salı 12:26

AK Partili Kaya'dan Selvitopu'na 'dönüşüm' yanıtı: Yalanlara sarılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son kabine toplantısı çıkışında Karabağlar'daki kentsel dönüşünü bir kez daha gündeme taşıması üzerine konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun ‘onay bekliyoruz’ açıklamalarına AK Parti kanadından tepki geldi. Kaya, Selvitopu’nun dönüşüm planlarına dava açtığını ileri sürerek “Şimdi de İzmirlilerin aklıyla alay edip, utanmadan, şehre yaptığın tüm bu kötülüklerin unutulduğunu sanıp yalanlara sarıl! İşte CHP zihniyeti!” dedi.

EGEDESONSÖZ - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son kabine toplantısı çıkışında Karabağlar'daki kentsel dönüşünü bir kez daha gündeme taşıması üzerine konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili hazırladıkları planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na sunduklarını ve onay beklediklerini ifade etti.

KARABAĞLAR ÜLKE GÜNDEMİNE GİRMİŞTİ… ERDOĞAN'IN SÖZLERİNE YANIT: ONAY VERİN, DÖNÜŞÜM BAŞLASIN!

Başkan Selvitopu’nun açıklamalarına AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan yanıt geldi. AK Partili Kaya TOKİ konutlarına açılan davaları hatırlattı. 

Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Kaya şunları söyledi:

“Dar gelirlilere yapılacak TOKİ konutlarına 2 kez dava açıp, engelle! Bakanlığın kentsel dönüşüm planlarına 7 kez dava açıp, engelle! Şimdi de İzmirlilerin aklıyla alay edip, utanmadan, şehre yaptığın tüm bu kötülüklerin unutulduğunu sanıp yalanlara sarıl! İşte CHP zihniyeti!”