GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
31 Mart 2017 Cuma 12:31

AK Partili Kaya’dan odaya yaylım ateşi: Bu kervan yürüyecek, o stat…

Göztepe’nin yeni stadının imar planına itiraz eden Şehir Plancıları Odası’na tepki gösteren AK Partili Kaya Twitter’dan seri mesajlar atarken, istemezükçülük vurgusu yaptı, “Bu kervan yürüyecek, o stat yapılacak” ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ – İzmir’in 2 yakasına yapılacak yeni statlar için çalışmalar tam gaz devam ederken, tartışmalar da sürüyor.

Son olarak Şehir Plancıları Odası’nın Göztepe Stadı'nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilana çıkarılan imar planına itiraz etmesiyle yeni bir kriz patlak verdi.

- GÖZTEPE STADI'NIN İLK İHALESİ YAPILDI... 

Oda, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’in görüşme talebini reddederken, Sarı-kırmızılı camiadan odaya büyük tepki geldi.

Yeni stat sürecinde Ankara düzeyinde aktif rol alan AK Partili İzmir Milletvekili Atilla Kaya’dan da odaya yaylım ateşi geldi.

AK Partili Kaya Twitter’dan seri mesajlar atarken, istemezükçülük vurgusu yaptı, “Bu kervan yürüyecek, o stat yapılacak” ifadelerini kullandı.

- Göztepe Stadyumu ile ilgili istemezükçülerin gerekçelerini okudum, bunlar daha stadın projesini bile bilmiyorlar.

- Stadın yüksekliğini bilmiyorlar, çevreye kazandırılan yeşil alan ve otoparktan habersizler, tamamen karşı çıkmaya odaklanmışlar.

- Kulübümüz bilgi vermek için randevu istiyor, önce randevuyu verip sonra da son dakikada iptal ediyorlar. Bu ne nezaketsizlik!

- Mehmet Sepil başkanımızın dediği gibi, İzmir'de iş yapmak çok zor. Bu kadar istemezükçünün arasında, İzmir'e eser kazandırmak kolay değil

- İstedikleri kadar engellemeye çalışsınlar,önümüze taş koymak istesinler, vız gelir tırıs gider. Bu kervan yürüyecek. O stad YA-PI-LA-CAK!

- Göztepe'mizin Stadyumu'nun ihalesi bugün yapılıyor. Şanlı taraftarımız rahat olsun, her şey çok güzel olacak. Güzel günler bizi bekler.