GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Aralık 2019 Pazartesi 09:47

AK Partili Kaya'dan gökdelen çıkışı: Tiyatronun son perdesi!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'un Pasaport’ta yapılması planlanan gökdelenin ruhsatını, yeni yılın ilk meclis toplantısında iptal edeceğini açıklaması ile ilgili olarak AK Parti cephesinden bir açıklama daha geldi. AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "Tiyatronun son perdesini de böylelikle izlemiş olduk" dedi.

EGEDESONSÖZ- İzmir'de tartışmalara neden olan ve Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesi'nin ruhsatının iptal edilmesi için harekete geçtiği gökdelen projesi için son olarak Başkan Abdül Batur açıklamalarda bulunmuştu. Batur açıklamasında "yeni yılın ilk meclisinde ruhsatı iptal edeceğiz" demişti.

Batur'un açıklamasına AK Parti cephesinden tepki geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada süreci 'tiyatro' olarak nitelendirdi. Kaya açıklamasında "Tiyatronun son perdesini de böylelikle izlemiş olduk. Güzel hikayeydi, oyunculuklar mükemmeldi. Herkes kendine düşen rolün gereğini fazlasıyla yerine getirdi. Bir sonraki oyunu iple çekiyoruz" dedi.