GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Ekim 2023 Cuma 19:02

AK Partili Kaya'dan CHP'ye Rektör Hotar ve DEÜ tepkisi: Kendi ayıplarını örtmek için iftiraya sarılıyorlar!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Dokuz Eylül Üniversitesi(DEÜ) Rektörü Nükhet Hotar ve  Dokuz Eylül Üniversitesi'ne CHP'liler tarafından yapılan eleştirilere yanıt vererek, "Şehrinde üniversite olan çoğu belediye, öğrencilerin yaşamını kolaylaştırmak için sunduğu hizmetler ve desteklerle farkındalık yaratıyor. Ancak, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencilerini yok saymaktan başka bir şey yapmıyor. CHP'liler, kendi belediyelerinin ayıplarını örtmek için en iyi yaptıkları şey olan iftiraya sarılıyor" dedi. 

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Dokuz Eylül Üniversitesi(DEÜ) Rektörü Nükhet Hotar ve  Dokuz Eylül Üniversitesi'ne yapılan eleştirilere tepki gösterdi. Rektör Hotar'a ve DEÜ'ye sahip çıkan AK Partili Kaya, "Dokuz Eylül Üniversitesi'ne ve göreve geldikten sonra çıtayı her daim yukarıya çıkarma gayretiyle çalışan kıymetli Rektörümüz Prof. Dr. Nükhet Hotar'a yapılan sistematik saldırıların sebebini gayet iyi biliyoruz" dedi. 

Sosyal medyadan açıklamada bulunan AK Partili Kaya şu ifadeleri kullandı: 

İzmir'imizin en önemli değerlerinden olan Dokuz Eylül Üniversitesi, kendi kimliğiyle, tarihiyle, kültürüyle barışık, bundan gurur duyan ve milli kültürümüzle dünyaya örnek olma gayretinde olan bir üniversitedir. 

Dokuz Eylül Üniversitesi'ne ve göreve geldikten sonra çıtayı her daim yukarıya çıkarma gayretiyle çalışan kıymetli Rektörümüz Prof. Dr. Nükhet Hotar'a yapılan sistematik saldırıların sebebini gayet iyi biliyoruz. 

Özellikle CHP'li eski bir milletvekilinin başı çektiği bir grup, organize saldırılarla Dokuz Eylül Üniversitesi'ni itibarsızlaştırmaya çalışmaktadır. 

Şehrinde üniversite olan çoğu belediye, öğrencilerin yaşamını kolaylaştırmak için sunduğu hizmetler ve desteklerle farkındalık yaratıyor. Ancak, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencilerini yok saymaktan başka bir şey yapmıyor. CHP'liler, kendi belediyelerinin ayıplarını örtmek için en iyi yaptıkları şey olan iftiraya sarılıyor.  

Dokuz Eylül Üniversitesi, üzerinden retorik veya siyaset yarıştırılacak bir yer değildir. 

Dokuz Eylül Üniversitesi, üstün bilimsel performansı, nitelikli eğitimi ve kaliteli yönetim anlayışıyla ülkemizin gözbebeği olmaya devam edecek.