GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Haziran 2022 Cumartesi 13:14

AK Partili Kaya’dan CHP’ye ‘3 günlük program’ eleştirisi: Bari bir heykel açsaydınız!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, üç gündür kentte bir dizi programa katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Kaya açıklamasında “Üç gün boyunca, gezip, tozup, eğlendiler. Bari bir heykel açsaydınız. İzmir kokuyor CHP’nin umurunda değil” dedi.

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de devam eden 3 günlük programı ile ilgili olarak AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “koku” üzerinden Kılıçdaroğlu’na yüklenmişti.  CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan’ın da Kaya’ya yanıt vermesi karşılıklı söz düellosunun yaşanmasına neden olmuştu.

KAYA: BARİ BİR HEYKEL AÇSAYDINIZ
Kaya, sosyal medya mesajından yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’na yeniden yüklendi. Kılıçdaroğlu’nun herhangi bir alt yapı açılışı dahi yapmadığını söyleyen Kaya, “Çeyrek asırdır İzmir'i yöneten CHP'nin Genel Başkanı kentte üç günlük program yapıyor, ulaşım, alt yapı için hadi açılışı geçtik, bir temel atma, bir proje bile yok! Üç gün boyunca, gezip, tozup, eğlendiler. Bari bir heykel açsaydınız! İzmir kokuyor, CHP'nin umurunda değil” ifadelerini kullanarak eleştirilerde bulundu.