GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Ağustos 2023 Pazartesi 14:23

AK Partili Kaya'dan CHP'li Yücel'e: Halktan kopuk, elitisit, jakoben!

CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel'in İYİ Parti'ye yönelik eleştirileri ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili "İşte halktan kopuk, jakoben, elitist CHP zihniyeti! Milletimizin kendilerine verdiği güçlü cevaptan hiç ders almamışlar." dedi.

EGEDESONSÖZ - CHP'nin Konak İlçe Kongresi'nde açıklamalarda bulunan CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel, seçim sürecinde İYİ Parti'nin tutumunu eleştirerek " Elbette seçimi kazanmamamıza etki eden başka faktörler de var. Başta İYİ Parti olmak üzere belli kesimlerin Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını tartıştırması. İYİ Parti Lideri Sayın Meral Akşener’in çok kırıcı ve ağır sözlerle masadan kalkması." ifadelerini kullanmıştı.

Yücel'in ifadeleri ile ilgili AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan açıklama geldi. Kaya, Yücel'i halktan kopuk, elitist ve jakoben olmakla suçladı.

Kaya'nın açıklamaları şu şekilde: "İşte halktan kopuk, jakoben, elitist CHP zihniyeti! Milletimizin kendilerine verdiği güçlü cevaptan hiç ders almamışlar. Beraber yol yürüdükleri ittifak ortaklarını da ne kadar kolay satıyorlar! Milletimize tepeden bakıp, hatayı kendilerinde değil milletimizde arayanlar, üstenci tavırlarıyla kibir saltanatlarını sürdürenler, kaybetmeye devam edecekler"