GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Mayıs 2023 Salı 11:41

AK Partili Kaya’dan CHP’li Nalbantoğlu’na ‘darı ambarı’ yanıtı: Alışsanız iyi olur, Bay Bay Soyer!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın "Bay Bay Soyer" çıkışına yanıt veren CHP’li Rıfat Nalbantoğlu’na Kaya'dan yanıt geldi. Nalbantoğlu'nun ‘İzmir'in darı ambarı size kapalı’ çıkışına yanıt veren Kaya, “İzmirlinin iradesini darı ambarı olarak görmeniz, kibir ve egolu bakış açınızın sonucudur. İzmirliler, iradelerini hiçe sayan bu pişkinliğe cevabını 31 Mart 2024'te güçlü bir şekilde verecek. O sebeple tekrarlıyorum, şimdiden alışsanız iyi olur. Bay Bay Tunç Soyer” dedi.

EGEDESONSÖZ- İzmir’de AK Partili Mahmut Atilla Kaya’nın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yönelik, ‘Kılıçdaroğlu gelemedi gidiyor, sende gideceksin bay bay Soyer’ açıklamasınından CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu ile karşı katşıya geldi.

Nalbantoğlu,  AK Partili Kaya’ya, “AK Parti’nin hiçbir seçimde İzmir’den birinci çıkmadığını söyleyerek “İzmir’in darı ambarı size kapalı!” demişti.

NALBANTOĞLU'NUN AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYINIZ

Rıfat Nalbantoğlu’nun bu çıkışına ise yeniden cevap veren Kaya, “İzmirlinin iradesini darı ambarı olarak görmeniz, kibir ve egolu bakış açınızın sonucudur” dedi.

AK Partili Kaya’nın açıklaması şu şekilde:

“İzmirli'nin iradesini darı ambarı görmeniz, kibirli ve egolu bakış açınızın bir sonucudur. İzmir'in değerlerini yok sayan, Atatürk'e ırkçı diyen birisini listesinin başına koyan CHP'dir. Demokrasiyi –mış gibi uygulayan, 12 seçim kaybetmesine rağmen partisinin başında durmakta direten Kılıçdaroğlu'dur. İzmir'i küçümseyip horlayan da, kibirli bir şekilde 'ben İzmir için bir şansım' diyen, seçimi kaybettikten sonra da soluğu havalimanında alan adayınız Foggo'dur. Siz bu şekilde devam edin. İzmirliler, iradelerini hiçe sayan bu pişkinliğe cevabını 31 Mart 2024'te güçlü bir şekilde verecek. O sebeple tekrarlıyorum, şimdiden alışsanız iyi olur. Bay Bay Tunç Soyer”