GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Haziran 2024 Pazartesi 14:12

AK Partili Kaya’dan Büyükşehir’e ‘sanatoryum’ tepkisi: Her sözleri sahte!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne Karşıyaka’da yer alan  ve geçmişte sanatoryum olarak  kullanılan tesis üzerinden yüklenen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya “Büyük gürültüler kopartarak, deyim yerindeyse kenti ayağa kaldırarak, hamasi sözlerle süsledikleri beyanatlarıyla aldıkları yere çivi bile çakmadılar! Şaşırdık mı, asla!  Her işleri böyle, her sözleri sahte!” dedi

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne, Karşıyaka’da yer alan  ve geçmişte sanatoryum olarak  kullanılan tesis üzerinden yüklendi.

Sosyal meyde hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dönemin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sözlerini hatırlatan Kaya, Soyer ve mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın aynı olduğunu ima etti.

Kaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

3,5 yıl önce ortaya çıkıp, "burası atıl duruyor, bize verin, restore edip İzmir'e kazandıracağız" dediler.  İstekleri hemen yerine getirildi, bahse konu yer, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından İzmir Büyükşehir'e verildi.  Büyük gürültüler kopartarak, deyim yerindeyse kenti ayağa kaldırarak, hamasi sözlerle süsledikleri beyanatlarıyla aldıkları yere çivi bile çakmadılar! Şaşırdık mı, asla!  Her işleri böyle, her sözleri sahte! Aynı sanatoryum gibi, Karabağlar Yeşillik Caddesi'ni de istemiş, "battı çıktılar yapacağız, trafiği rahatlatacağız" demiştiniz. Orayı da alalı 5 yıl oldu, değil battı çıktı yapmak bir tane yaya geçidi bile yapamadınız!  Sizi tanıyoruz, çok iyi biliyoruz.  Ali gider Veli gelir, bu devranı böyle sürdürürsünüz. Amacınız İzmir'e hizmet etmek değil, günü kurtarır geçinir gidersiniz.  Al birini, vur ötekine! Olan İzmir'e olur, vay bu kentin haline!