GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Ekim 2016 Salı 10:39

AK Partili Kaya: Alçakça saldırılar bizi asla yıldıramaz!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "İnsanlıktan nasibini almamış kalleş teröristlerin alçakça saldırıları bizi asla yıldıramaz” dedi.

PKK terör örgütüne karşı operasyonlar kararlılıkla devam ederken, hain saldırılar AK Partili siyasetçileri de hedef aldı. Daha önce AK Parti Hakkari Milletvekili Adayı Ahmet Badak'ı ve Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman'ı katleden hain terör örgütü, son iki günde bölgedeki iki AK Parti yöneticisini daha şehit etti. Önceki gün, AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu, evine gelen teröristler tarafından çocuklarının gözü önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit edildi. Dün akşam ise AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert terör saldırılarının kurbanı oldu.

HAİN EYLEMLER AK PARTİ TEŞKİLATLARINI YILDIRAMAZ
Bölücü terör örgütünün tehditlerinin ve gerçekleştirdiği hain eylemlerin AK Parti'ye gönül vermiş teşkilat mensuplarını yıldıramayacağını belirten AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "İnsanlıktan nasibini almamış kalleş teröristlerin alçakça saldırıları bizi asla yıldıramaz. Mübarek bayram günü, 12 yaşındaki evladının yanında Hakkari Milletvekili adayımız Ahmet Budak'ı şehit eden hainler, Şırnak Beytüşşebap AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Naci Adıyaman'ı da katletmişlerdi. Bu hainler, önceki gün Van'da dün akşam da Diyarbakır'da aynı alçaklığı yaptılar. Önceki gün, AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcımız Aydın Muştu, evine gelen teröristler tarafından çocuklarının gözü önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehadet şerbetini içti. Dün akşam ise AK Parti Dicle İlçe Başkanımız Deryan Aktert şehit edildi. Memleketine ve milletine sahip çıkan, AK Parti'nin "Tek Millet, Tek Devlet, Tek Vatan, Tek Bayrak" ilkesine gönülden bağlı olan vatan evlatlarını şehit eden bu hainler dünyanın en kalleş varlıklarıdır. Bu saldırılar bizi asla yıldıramaz" dedi.

DİK DURACAĞIZ, HAİNLER KAYBEDECEK
Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde olduğu gibi, Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki teşkilat mensuplarının da devletin bölünmez bütünlüğüne sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceklerini vurgulayan Kaya, "Aziz vatanımızın huzuru, necip milletimizin sükunu ve devletimizin bekası için göğsünü siper etmekten çekinmeyen tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte buradayız. Bizim teşkilatımızın her bir kademesindeki tüm mensupları bu şuuru taşımaktadır. Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde olduğu gibi, Doğu ve Güneydoğu bölgelerimizdeki teşkilat mensuplarımız da devletimizin bölünmez bütünlüğüne sonuna kadar sahip çıkıyor. Milleti için, vatanı için, devleti için, bayrağı için mücadeleyi elden bırakmayan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Hainler şunu iyi bilmelidir ki, biz asla vazgeçmeyiz, asla korkmayız, inandığımız yolda dimdik yürümeye devam ederiz. Bu teşkilatın erleri dik durmayı Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan ve Genel Başkanımız, Başbakanımız Binali Yıldırım'dan öğrenmiştir. Milletimizin birliği, kardeşlik anlayışı sürdüğü sürece biz bu terörün üstesinden kesinlikle geleceğiz. Ben bu vesileyle bir kez daha hainlerin alçakça saldırılarında şehit olan tüm asker, polis ve korucularımızla birlikte sivil vatandaşlarımıza, teşkilat mensuplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadesinde bulundu.