GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Mart 2024 Pazar 13:37

AK Partili Kasapoğlu: İzmir algı belediyeciliğine dur diyor!

 AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Gündoğdu Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşen mitingde bir konuşma yaptı. Kasapoğlu, “İzmir artık sınıfta kalan algı belediyeciliğine dur diyor. Artık zaman gerçek belediyecilik zamanı. Artık zaman eser belediyeciliği zamanı. Artık zaman millete hizmet zamanı" dedi. 

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşen mitingde açıklamalarda bulundu. 

Eser belediyeciliği vurgusu yapan AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, "Muhteşem İzmir... Her zamanki gibi heyecan veren İzmir, heyecan dolu İzmir... Gündoğdu Meydanı'ndan İzmir'in muhteşem insanlarını, gençlerinin kadınlarını çocuklarını beyefendilerinin sevgi ve saygıyla selamlıyorum.  İzmir'de artık gerçek belediyeciliğin zamanı geldi mi? İzmir artık sınıfta kalan algı belediyeciliğine dur diyor. Artık zaman gerçek belediyecilik zamanı. Artık zaman eser belediyeciliği zamanı. Artık zaman millete hizmet zamanı. İnşallah Büyükşehir'de Hamza Dağ, 30 ilçede birbirinden liyakatlı adayları ile Cumhur İttifakına hazır mıyız? İzmir şahit, Gündoğdu Meydanı şahit Rabbim 31 Mart'taki demorkasi şölenimizi bu aziz milletimiz için hayırlı eyelesin, mübarek eylesin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" açıklamasını yaptı.