GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Aralık 2023 Perşembe 10:21

AK Partili İnan ile Cepkin arasında konser atışması: Utanmaz pişkinliğin tanıtıma en büyük katkı!

Sanatçı Hayko Cepkin’in genel seçimler öncesinde bir konserinde “Son olmaması için hepiniz sandıkta ne yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz” diyerek seslenmiş olması yeniden gündeme geldi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Cepkin’in 18 Mayıs’ta Beşiktaş Park’ta yapacağı konser için, “Utanmaz pişkinliğin tanıtıma en büyük katkı be Hayko” diyerek tepki gösterdi.

EGEDESONSÖZ – Ünlü sanatçı Hayko Cepkin, 14 Mayıs’ta yapılmış olan genel seçimler öncesindeki konserinde, “Son olmaması için hepiniz sandıkta ne yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz” diyerek seslenmişti.

Cepkin’in 18 Mayıs’ta Beşiktaş’ın Stadyumu olan Beşiktaş Park’ta konser verecek olması tepkilere yol açtı. Cepkin, sosyal medya hesabı üzerinden, “Afişlerimi de paylaşarak tanıtıma ekstra katkı sağladığınız için teşekkürler. Sonuçta stadımızda heybetli bir sahne ve heybetli bir konser olacak. Her türlü tanıtım her türlü etkileşim işime geliyor. Öyle devam arayı açmayın” paylaşımında bulundu.

‘UTANMAZ PİŞKİNLİĞİN TANITIMA EN BÜYÜK KATKI’
Cepkin’in paylaşımını alıntılayan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Cepkin’e tepki gösterdi. Cepkin’e ‘pişkin’ diyen İnan, “Sen ki konserlerinde onlarca kişiyi 'bu son konserimiz' diyerek manipüle etmiş adamsın. Utanmaz pişkinliğin tanıtıma en büyük katkı be Hayko!” ifadelerini kullandı.