GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Temmuz 2024 Çarşamba 10:57

AK Partili İnan eylemcilere ‘sesiniz çirkin’ dedi… ‘Megafon hediye edebilirim’

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, İzmir Yaşam Hakkı Savunucuları’nın sokak hayvanlarının uyutulmasına karşı yaptığı eyleme sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. İnan, "Eğlenin arkadaşlar… Melodiler hoşuma gitmedi değil. Sadece ses tonunuz çok çirkin. Megafon kaynaklı olabilir. Bir tane düzgün megafon hediye edebilirim. Çalışmalarınızda daha düzgün ses çıkar” ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ - Cumhur İttifakı’nın önerisi ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne getirilen kuduz ya da kuduz riski taşıyan saldırgan sokak hayvanlarının uyutulması önerisine tepkiler gelmeye devam ederken, İzmir’de yasaya karşı olan İzmir Yaşam Hakkı Savunucuları isimli bir grup eylemlerine devam etti.

Eylemlerini sosyal medya hesapları üzerinden paylaşan grup, yaptıkları paylaşımda AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan’ı da etiketleyerek, İnan’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı “Parçalanmış çocuk vücutları, bu millete reva görebileceğimiz bir konu değildir. Bizim için, önce insanımızın önce çocuklarımızın can güvenliği” sözlerine yanıt verdi. Eylemciler, “Pedofiliden bahsedecekseniz AKP’li Bekir Bozdağ’ın İsmailağa cemaatinde tecavüze uğrayan 6 yaşındaki çocuk için rızası var dediğini hatırlatalım” ifadelerini kullandı.

‘MELODİLER GÜZEL AMA SES TONUNUZ ÇOK ÇİRKİN’
Eylemcilere tepki gösteren AK Partili İnan, görüntülere dair eleştirilerde bulunarak, “Eğlenin arkadaşlar… Melodiler hoşuma gitmedi değil. Sadece ses tonunuz çok çirkin. Megafon kaynaklı olabilir. Bir tane düzgün megafon hediye edebilirim. Çalışmalarınızda daha düzgün ses çıkar” ifadelerini kullandı.